Учасниця проєкту CityFace стала переможницею конкурсу «Зберігаючи пам’ять про Голокост»

26 січня 2021 року

Учасниця проєкту CityFace, студентка історичного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна Варвара Кабаргіна посіла ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі наукових, науково-дослідницьких проєктів студентів, аспірантів «Зберігаючи пам’ять про Голокост».

Її робота «Метаморфози пам’яті. Євреї на карті Харкова, Одеси та Дніпра» (науковий керівник к.і.н. Євген Захарченко) була присвячена аналізу практик репрезентації пам’яті про євреїв у сучасних міських просторах Харкова, Одеси та Дніпра. Конкурс було проведено Меморіальним центром Голокосту «Бабин Яр» спільно із Міністерством освіти і науки України. http://histukr.karazin.ua/kabargina-holocaust-scientific.../

До участі в конкурсі були запрошені студенти, які здобувають освіту за ступенем бакалавра (3-4 курс), магістра та аспіранта. Усього на конкурс цьогоріч надійшло 29 заявок (22 заявки студентів та 7 заявок аспірантів) із 19 закладів вищої освіти України. Детальніше на сайті Міністерства освіти і науки України за посиланням.

https://mon.gov.ua/.../chetvero-molodih-naukovciv-stali...

Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!