Участь у науковій конференції «Регіон-2021: стратегія оптимального розвитку»

30 вересня 2021 року

У жовтні 2021 р. учасниця проєкту CityFace к.і.н. Ольга Вовк взяла участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Регіон-2021: стратегія оптимального розвитку». Вона виступила з доповіддю «Репрезентація етнічних груп в урбанонімії Харкова».

Конференція пройшла на базі кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна. Її співорганізаторами виступили Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Університет Жирони (Іспанія), Університет Орадя (Румунія), Таллінський університет (Естонія) а також КЗ «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради.

У заході взяли участь 97 науковців, які представляли Україну, Грузію, Сербію, Угорщину, Австрію та Китай. Робота відбувалася за п’ятьма секціями: «Регіональний розвиток: сучасна концептуалізація», «Економічні проблеми регіонального розвитку», «Демографічні, міграційні та соціальні проблеми регіонального розвитку», «Екологічні проблеми регіонального розвитку» і «Міська геополітика, ідентичність та міська політика».