Огляд проектів сучасного мистецтва у межах «Бієнале молодого мистецтва» у старому корпусі готелю Харків: суб’єктивні враження

12 жовтня 2019 року

Учасниця наукового проекту "CityFace: Практики саморепрезентації багатонаціональних міст в індустріальну і постіндустріальну добу"​ Юлія Кісельова​ у межах «Бієнале молодого мистецтва» ​відвідала виставку 28 проектів сучасного мистецтва у старому корпусі готелю Харків.

Ю. Кісельова поділилася своїми враженнями від перегляду виставки: "Перш за все хочеться подякувати організаторам за вибір місця в цілому та вдале розташування в інтер'єрі будівлі мистецьких робіт. Кураторам вдалося представити шлях по експозиції у вигляді розгортання історії. Світло, інтер'єр, форма приміщень вдало працювали на динаміку сприйняття. Серед проектів було багато цікавих робіт, які намагалися звернути увагу на злободенні соціальні та екологічні проблеми. Проте питання настрою залишилося прерогативою виключно кураторів. Хоча все ж таки робота Володимира Когута «Життя в симуляції» можна виділити саме з точки зору поєднання «шокуючої» правди про сприйняття природи і «розважальної» форми презентації".